Tilmeld nyhedsbrev

  • Dansk
  • English

Succes med lamper udbredes i Skandinavien

Dansk-kinesiske Cre8tek er den foretrukne producent af high-end lamper

Med sit dansk-kinesiske set-up har Cre8tek placeret sig som en førende leverandør til den danske belysningsbranche. Nu er Cre8tek på vej mod en tilsvarende position i Skandinavien.

På det skandinaviske marked er en aftale med finske Innojok et gennembrud for Cre8tek. Den finske virksomhed producerer blandt andet high end-brandet Innolux, der er sammenligneligt med danske Louis Poulsen.

Cre8tek satser kraftigt på det skandinaviske marked, hvor tilgangen til innovativ design, funktion og pålidelighed svarer til den danske.

”Cre8tek vil være den fortrukne producent for high-end lampe brands i Skandinavien. Efter at have testet forretningsmodellen på det danske marked har vi nu tilpasset organisationen og vores salgsstrategi, så vi kan nå ud til resten af Europa,” siger Poul Dørup Olesen, direktør Cre8tek Danmark.

Cre8tek’s kompetence på udvikling og produktion af belysningsprodukter hænger sammen med, at stifterne af Cre8tek – danske Poul Dørup Olsen og kinesiske Yilin Pei – har en baggrund som mekanikingeniører hos elektronik-koncernen Motorola. Det betød, at Cre8tek stod godt rustet, da belysningsbranchen for en halv snes år siden gik ind i en digital udviklingsfase med stigende brug af LED- og IoT-teknologier.

”Med hensyn til pålidelighed og produktlevetid skal LED lamper og pærer anskues som et elektronikprodukt. Med vores baggrund fra elektronikbranchen forstod vi helt fra starten, at kravene til konstruktion, test og produktion af LED lamper er helt anderledes end ved traditionelle lamper med gløde- eller halogenpærer. Det har været en væsentlig kilde til vores succes i belysningsbranchen. Derudover er vi gode til at ramme den overfladekvalitet og samlekvalitet, som vores kunder efterspørger”, tilføjer Poul Dørup Olesen.

Konceptet for den dansk-kinesiske virksomhed er som udgangspunkt enkelt. En lampe-virksomhed udvikler de lyse idéer til form og ønsket funktion. Herefter overtager Cre8teks medarbejdere i Hjørring og Shenzhen arbejdet med at omsætte idéen til et produkt og efterfølgende fremstilling heraf. Kundevirksomheden kan herefter koncentrere sig om markedsføring og salg.

Ud fra det koncept har Cre8tek udviklet belysningsprodukter for en række førende virksomheder i den danske belysnings- og interiørbranche, blandt andet Woud.

Mia Koed, kreativ direktør og medejer af Woud, siger om samarbejdet med Cre8tek

”Folkene hos Cre8tek er nogle utrolig søde mennesker. Og dét er alfa omega for mig. Der er en god tone og god kemi. Det er med til at danne grundlaget for det gode samarbejde. Jeg er aldrig i tvivl om, at ”et ord er et ord”, sagt på godt jysk.

Cre8tek er meget professionelle i vores samarbejde, og jeg har altid stor tillid til, at de har været hele vejen rundt omkring løsningsmuligheder, når vi står overfor udfordringer i et projekt. De taler os ikke bare efter munden, men udfordrer os med mange gode og relevante spørgsmål. Jeg ser derfor frem til at udvide Woud’s samarbejde med Cre8tek.”

 

Annular – lamp series produced for Woud by Cre8tek

Poul Dørup Olesen, director of Cre8tek Denmark

Kontakt

Poul Dørup Olesen, stifter og medejer af Cre8tek, er til rådighed for uddybende kommentarer og kan kontaktes på mobil +45 2210 9793 / email po@cre8tek.com

Share to your network:

Related

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret direkte i indbakken!